Думки дня

"Думки дня" - слідкуйте за своїми конкурентами, але ще уважніше стежте за власною справою. Коли ви вивчаєте своїх конкурентів, пам'ятайте, що здалеку все здається ідеальним. Навіть планета Земля, якщо достатньо далеко від неї відлетіти, виглядає як мирне місце.

четвер, 4 квітня 2013 р.

Спорт. Львівський футбол

Меморіал Ернеста Юста: "Рух" або "Миколаїв"

У неділю, 31 березня, визначився другий фіналіст меморіалу заслуженого тренера України Ернеста Юста. ФК «Миколаїв» виявився сильнішим за ФК «Підбуж» - 2:1.

Другим фіналістом змагань став винниківський «Рух». Чинний чемпіон цього турніру не без проблем дійшов уже вдруге поспіль до фіналу цього турніру. У півфіналі вболівальникам винниківської команди полоскотали нерви гравці «Гірника» з Соснівки, адже доля омріяної путівки до фіналу вирішувалась лише у серії післяматчевих пенальті.

Понад 400 вболівальників зібрались на стадіоні «АФ Карпати» цього дня в очікування цікавої та напруженої гри. З свистком арбітра команди жваво розпочали, і вже на 10-ій хвилині «рухівці» виймали м’яч з власної сітки воріт. Швидким голом відзначився Сеньків – 0:1 за «Гірником». Далі у матчі настала затяжна гольова засуха, де команди по черзі обмінювались атаками, проте забити не вдавалось нікому. Вийти зі складної ситуації команда з Винник змогла лише через годину. На 71-ій хвилині небезпечний момент реалізував Манорик, чим зрівняв рахунок у матчі – 1:1. За таких розкладів команди так і не змогли визначити сильнішого ні в основний, ні в додатковий час, тож на них чекала серія післяматчевих пенальті, де фартовішим у надважкому матчі стали гравці «Руху» - 4:3. У відповідальний момент досвід та клас гравців «Руху» зіграв свою роль. У підсумку, «Рух» вже вдруге поспіль вийшов у фінал меморіалу Ернеста Юста. Там на команду Романа Гданського чекатиме ФК «Миколаїв». Оскільки винниківська команда перемагала минулого року у фіналі «Карпати-2», «Рух» має усі шанси цього року зробити золотий дубль.

В іншому півфінальному матчі ФК «Миколаїв» завдяки більш змістовній грі здобув перемогу над ФК «Підбуж». Останні, до речі, у чвертьфіналі сенсаційно вибили з розіграшу одного з фаворитів турніру, віце-чемпіона Прем’єр-ліги області - "Карпати" з Кам’янки-Бузької.

З перших хвилин ФК «Миколаїв» прибрав контроль м’яча до себе. І вже на 21-ій хвилині зусиллями Коссака рахунок було відкрито – 1:0 за миколаївською командою. Матч був доволі багатий на фоли, що придавало трохи сумбурності грі. Попри усі труднощі, гравці з Підбужа не хотіли миритись з таким рахунком, і вже в другому таймі голом відзначився Розлач – 1:1. Що цікаво, свої лідерські якості на полі Олександр проявляв і у матчах попередньої стадії. Зокрема, саме гол Розлача залишив без меморіалу Ернеста Юста юних гравців стрийської «Скали» в 1/8 фіналу турніру. До слова, в Олександра є чималий досвід за плечима, адже у своїй кар’єрі він пограв навіть у Кубку УЄФА за один із молдовських клубів.

Пропустивши гол, м’ячем надалі володіли гравці «Миколаєва». Саме ця команда проводила більше змістовних атак. На 82-ій хвилині арбітр матчу наважився призначити пенальті у ворота ФК «Підбуж». Михайловський з «точки» вивів свою команду у фінал меморіалу Заслуженого тренера України Ернеста Юста. Вирішальний поєдинок турніру пройде у суботу, 6 квітня, на стадіоні АФ «Карпати». Початок матчу – о 14:30.

Результати матчів:

"Рух" Винники - "Гірник" Соснівка 1:1, п. 4:3

ФК "Миколаїв" - ФК "Підбуж" 2:1

Фінал меморіалу Ернеста Юста:

6 квітня, субота. Стадіон АФ «Карпати». Початок матчу – о 14:30.

«Рух» Винники - ФК «Миколаїв»

На фото: Минулрорічнйи переможець турніру - ФК "Рух"

Джерело : Вголос

Немає коментарів:

Дописати коментар