Думки дня

"Думки дня" - слідкуйте за своїми конкурентами, але ще уважніше стежте за власною справою. Коли ви вивчаєте своїх конкурентів, пам'ятайте, що здалеку все здається ідеальним. Навіть планета Земля, якщо достатньо далеко від неї відлетіти, виглядає як мирне місце.

вівторок, 26 березня 2013 р.

Спорт. Футзал


ЛНУ ім. Івана Франка стартує з вольової перемоги на «Універсіаді Львівщини – 2013»

Вчора, 21 березня, футзальна команда Львівського національного університету ім. Івана Франка не без проблем переграла Львівський Національний Аграрний Університет з рахунком 2:1.

У стартовому матчі футзалісти Львівського національного університету ім. Івана Франка (ЛНУ) у рідних стінах зустрічалися з Львівським Національним Аграрним Університетом (ЛНАУ). Для команд це був вступний крок у стрімке русло турніру, де обидві взяли за мету приказку: «Хороший початок забезпечує хороший кінець». Однак смак перемоги можна відчути лише одному.

Свистком арбітра команди розпочали у жвавому темпі. З перших хвилин колективи придивлялись одне до одного, створюючи по черзі небезпечні моменти. Першими свою нагоду реалізували футзалісти Університету Франка – вже на 3 хвилині, після розіграшу кутового, на добиванні вдало зіграв Ігор Пилип’як – 1:0. Пропущений м’яч лише завів команду з Дублян, котра усіма силами пішла вперед.

Неприємний момент для господарів поля стався у середині першого тайму, коли після жорсткої опіки, зазнав травму один з лідерів команди Назар Фурда. Далі ініціативу у матчі перехопили гравці Аграрного університету, завзятість яких на 13 хвилині принесла свої плоди – після суєти у штрафній площадці франківців, м’яч опинився у нападника ЛНАУ, який своїм ударом зрівняв рахунок у матчі – 1:1. За таких розкладів команди пішли на перерву.

З кожною хвилиною другої половини зустрічі напруга у матчі все зростала. Перші хвилини другого тайму свої умови далі диктували гості. Однак завдяки своєму непоступливому характеру, після різкого старту від ЛНАУ, футзалісти Франкового університету, відкривши друге дихання, змогли  взяли гру під свій контроль. Мобілізувавшись, господарі проводили атаку за атакою. Небезпечно били і Дрофяк, і Вишиваний, і Пилип’як, однак переграти голкіпера суперників їм так і не вдалось. У деяких моментах гравці відверто «мазали».

Розв’язка настала за дві хвилини до завершення матчу. Андрій Перун на 18 хвилині другої двадцятихвилинки увірвався у карний майданчик і при тісній опіці, не розгубившись, майстерно перекинув голкіпера, чим і  дарував перемогу Львівському національному університетові. В результаті - 2:1 на користь господарів.

Таким чином ЛНУ ім. Івана Франка здобувають перші три залікові пункти. «Сьогодні була досить важка гра, напруга в якій тривала до останньої хвилини. Бо по суті,  команди були рівні по силі. Перший тайм був за командою Дублян, проте ми зробили корективи та правильно перебудували гру. Також, на мій погляд, за рахунок більшого бажання перемогти ми зуміли переломити хід зустрічі, що і позначилось на результаті», - поділився враженнями після матчу захисник ЛНУ ім. І. Франка Роман ВИШИВАНИЙ.
Наступна гра відбудеться вже у четвер, 28 березня, де гравці Франкового університету зустрінуться зі своїм принципіальним суперником Національним університетом «Львівська Політехніка». Гра розпочнеться о 17:00 у Спорткомплексі ЛНУ.


Дмитро ПАЛЬЧИКОВ

Немає коментарів:

Дописати коментар