Думки дня

"Думки дня" - слідкуйте за своїми конкурентами, але ще уважніше стежте за власною справою. Коли ви вивчаєте своїх конкурентів, пам'ятайте, що здалеку все здається ідеальним. Навіть планета Земля, якщо достатньо далеко від неї відлетіти, виглядає як мирне місце.

середа, 6 березня 2013 р.

Спорт. Львівський футбол

Меморіал Ернеста Юста: п’ятеро претендентів на кубок

У неділю, 3 березня, було зіграно матчі стадії 1/4 фіналу меморіалу заслуженого тренера України Ернеста Юста. До півфіналу вийшли: "Рух" Винники, "Гірник" Соснівка та ФК "Миколаїв".

На стадії 1/4 фіналу жеребкування звело на одному полі "Рух" Винники та "ЛУФК" U-17. Інтрига у матчі трималась чи не до останнього. Цей матч суботнього дня викликав найбільший ажіотаж серед вболівальників, адже їх прийшло понад 300. Тренер «Руху» Роман Гданський навіть не очікував такого спротиву від сімнадцятирічних опонентів, адже у першому таймі як не старався чемпіон Прем’єр-ліги області, однак пробити голкіпера львівської команди так і не вдалось. Продовж матчу сімнадцятирічні хлопчаки гарно виглядали, і у моментах навіть не поступались досвідченим гравцям з Винників. Лише на 80-ій хвилині арбітр наважився поставити одинадцятиметровий у ворота львівської команди, що і визначило першого півфіналіста. Роман Манорик з точки не схибив – результат надважкого матчу – 1:0 за «Рухом».

Наступного дня цей ж стадіон приймав соснівський "Гірник" та ФК "Прикарпаття" зі Старого Самбора. Жвава гра на початку першого тайму ніяк не могла визначити сильнішого. Лише під кінець першого тайму «гірники» провели гольову атаку, на 39-ій хвилині відзначився Дева. У другому таймі соснівська команда продовжувала грати у свою гру і результат не заставив чекати. На 59-ій хвилині матчу той-таки Дева поклав м’яч у сітку і оформив дубль – 2:0 - «Прикарпаття» у важкій ситуації. За такого рахунку «Гірники» трохи сіли і дозволи відквитати один м’яч прикарпатцям. Гол Теплого відродив інтригу у матчі, проте на більше команду зі Старого Самбора не вистачило. У підсумку, 2:1 за «Гірником».

В останньому матчі стосунки з’ясовували ФК "Миколаїв" та СКК "Демня". На початку першого тайму команди придивлялись один до одного та обмінювались атаками. Після того, як одна з атак «Демні» завершилася пострілом в поперечку, проти них зіграло футбольне правило : «не забиваєш ти, забивають тобі». На 23-ій хвилині небезпечний момент реалізував Хмизов – 1:0 за миколаївською командою, яка надалі володіла повною перевагою. Крапку ж у матчі на 65-ій хвилині поставив Коссак. У підсумку – 2:0. ФК Миколаїв входить до півфіналу.

Ще однією парою є "Карпати" К.Бузька - ФК "Підбуж", які свій матч зіграють 10 березня. Останні у непростому для себе матчі в 1/8 фіналу перемогли «Скалу», за яку грали 17-річні вихованці Андрія Царіци.

17 березня, у півфіналі меморіалу Ернеста Юста зіграють:

"Рух" Винники - "Гірник" Соснівка

ФК "Миколаїв" - переможець пари "Карпати" К.Бузька - ФК "Підбуж" (10 березня)

На фото: Молодь стрийської "Скали" була близькою до того, аби зіграти з віце-чемпіонами області

Фотограф Богдан Заяц
Джерело : Вголос

Немає коментарів:

Дописати коментар